Kas 15, 2019 - Kas 22, 2019

"Verimli Buluşmalar" Özyeğin Üniversitesi'nde

Enerji Verimliliği Derneği'nin düzenlediği “Verimli Buluşmalar” Etkinliği 21 Kasım 2019 tarihinde Özyeğin Üniversitesi Reşat Aytaç Oditoryumu'nda gerçekleştirilecek.

COP25 Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Müzakerelerinin hemen öncesinde yapılacak olan bu etkinliğin teması "Küresel ve Yerel Perspektiften Enerji Verimliliği” olacak.

Açılış Konuşmalarını FIBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin ve ENVER Genel Başkanı Murat Kalsın yapacaklar.

EÇEM Direktörü Prof. M. Pınar Mengüç'ün moderasyonu ile gerçekleştirilecek panelde Dr. Oğuz Can (Enerji Bakanlığı Enerji Verimliliği Dairesi Genel Müdürü), Fatih Özkadı (Arçelik Sürdürülebilirlik ve Resmi İlişkiler Direktörü), ve Bora Tuncer (Schneider Elektrik Türkiye Başkanı) konuşacaklar.